Coseco International in handen van Kpmg

Kpmg Edp Auditors heeft Coseco International overgenomen. Het Rotterdamse Computer Security Consultants was een meerderheidsdeelneming van KPN Risicom, een dochtermaatschappij van Koninklijke PTT Nederland.

Het IT-dienstenpakket van Coseco bestaat uit risico-analyses, het beoordelen van continuïteitsvraagstukken en het adviseren over nood-, uitwijk- en herstelplannen. De overname betekent voor Kpmg een versterking van de informatiebeveiligingsactiviteiten.
Coseco wordt opgesplitst in twee business-units: Kpmg Coseco Consultants en Kpmg Coseco Software. Volgens H. Bronts van Kpmg Edp Auditors is de kernactiviteit van zijn afdeling "het beoordelen van en adviseren over de kwaliteit van de geautomatiseerde informatievoorziening. Onze doelstelling is zekerheid te verschaffen over de kwaliteit. Het zal duidelijk zijn dat de activiteiten van Coseco hierin uitstekend passen." Alle medewerkers van Coseco worden werknemer van de nieuwe Amstelveense eigenaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.