Videotex Nederland verdubbelt winst

Videotex Nederland, aanbieder van ondermeer World Access Internet, heeft de winst vorig jaar zien verdubbelen. In 1995 verdiende de aanbieder van elektronische communicatie-diensten ruim een half miljoen gulden.

In het eerste kwartaal van dit jaar werd 300.000 gulden overgehouden. De directie verwacht de winst dit jaar dan ook opnieuw te kunnen verdubbelen.
Opvallend is dat World Access het verlies zeer beperkt weet te houden, terwijl concurrent Planet Internet diep in de rode cijfers zit. Videotex Nederland zegt dat de Internet-dienst 22.500 abonnees telt. Onlangs startte World Access een campagne om iedereen toegang te geven tot Internet. De eerste tien uur zijn gratis zonder enige verplichting. Deze vrije uren kunnen op elk gewenst moment ingaan. Het publiek kan ook zelf bepalen hoe snel men deze gratis uren wil 'verbruiken'.
Een andere concurrent, World Online, heeft een verdere invulling gegeven aan de samenwerking met Microsoft. Over en weer zijn nu verbindingen gelegd tussen Microsoft Network (MSN) en World Online. Bezoekers kunnen op ieder moment terug naar Microsoft Network. Binnenkort zullen de MSN-gebruikers een speciale aanbieding voor een World Online-abonnement krijgen. World Online (Audax, NS Telecom, Psinet en Tros) heeft 10.000 gebruikers.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.