IRM samen met Van Geer & Van Hasenbroek

IRM Consultants en Van der Geer & Van Hasenbroek Management Consultants gaan fuseren. Hierdoor ontstaat een management-adviesbureau met veertig medewerkers dat zich beweegt binnen de financiële sector en de sector transport & logistiek. De komende maanden wordt gewerkt aan de verdere integratie en aan de nieuwe naamgeving.

IRM Consult uit Maarssen is gespecialiseerd in advisering op het gebied van strategische informatietechnologie. Van der Geer & Van Hasenbroek uit Capelle aan den IJssel is actief op het terrein van strategie-ontwikkeling, organisatie-verandering en (markt)performance-verbetering. In de visie van beide bureaus zullen management- en IT-consultants elkaar de komende jaren hard nodig hebben. Opdrachtgevers verlangen, naast consultancy-vaardigheden, steeds meer betrokkenheid bij IT-implementaties. De aangekondigde fusie speelt in op deze groeiende behoefte. Daarnaast vormt het samengaan van beide bedrijven een antwoord op de schaalvergroting en verdere professionalisering van opdrachtgevers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.