EDS neemt rekencentrum Agridata over

EDS neemt het rekencentrum Agridata over, het centrum voor Agri-informatisering. Dit rekencentrum zal als EDS Agridata op de Nederlandse markt opereren. Verder zijn er plannen om een agri & food competence service center op te richten, dat IT-diensten levert aan de organisaties binnen de voedingsmarkt en de agrarische markt.

EDS wil door de overname zijn positie in deze markten versterken; het bedrijf levert reeds diensten aan Friesland Dairy Foods, BCZ Friesland, de Overijsselse Coöperatie en de Zuidoosthoek.
Agridata is al ruim dertig jaar actief als rekencentrum. Het bedrijf heeft zijn expertise opgebouwd in de agrarische sector, maar werkt ook voor bedrijven uit aanverwante industrieën. Tot de klantenkring behoren ondermeer Coberco, Dumeco, Gezondheidsdienst voor Dieren, de LTO-organisaties, de Produktschappen en Bloemenveiling Holland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal; nevenvestigingen zijn er in Veenendaal, 's-Hertogenbosch en Rijswijk. Alle 175 medewerkers treden in dienst van EDS Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-06-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.