Digitale communicatie in museum

Het Gemeentemuseum Helmond presenteert van 15 september 1996 tot en met 12 januari 1997 een internationale multimedia-tentoonstelling onder de titel 'Everybody's talking, visies van hedendaagse kunstenaars op communicatie'.

De tentoonstelling omvat fotografie, video-installaties en -projecties, interactieve installaties, CD-roms en een selectie van kunstenaars-sites op Internet. Uitgangspunt is om visies van kunstenaars te laten zien op onderlinge communicatie aan het eind van de twintigste eeuw.
Volgens het museum is er tegenwoordig steeds minder communicatie tussen daadwerkelijk aanwezige mensen, maar vindt onderlinge communicatie steeds meer plaats via media en interfaces. Jonge kunstenaars, die zelf opgegroeid zijn met reclameposters, lifestyle-magazines, computers, soap-series en digitale communicatie, verwerken in hun kunst de symptomen en de gevolgen van deze maatschappelijke ontwikkeling. Meer informatie over de tentoonstelling is terug te vinden op:http://plaza.iaehv.nl/gmh.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-01T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.