Cap Volmac schoolt Nijmeegse werklozen

Cap Volmac start samen met het Centrum Beroepsoriëntatie en Beroepsoefening en de gemeente Nijmegen een omscholingscursus voor werklozen in de regio Nijmegen. Doel is om vijftig werkzoekenden tot automatiseringsdeskundigen op te leiden.

Binnenkort start onder de vierhonderd werkloze hbo-ers en academici in de regio een wervingscampagne. Kandidaten die de selectieprocedure met succes doorlopen krijgen, met behoud van uitkering, bij Cap Volmac een opleiding van twee maanden. De training bestaat uit een periode van zes weken waarin een aantal basisvaardigheden wordt bijgebracht en een praktijkstage. Daarna komen de mensen gedurende een jaar terecht bij het detacheringsbureau Premie Pool, een samenwerkingsverband van uitzendbureau Start en het CBB. Cap Volmac huurt de kandidaten vervolgens in. Bij gebleken geschiktheid kunnen zij een vast dienstverband bij Cap Volmac krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.