School van de Toekomst in 1997 van start

Op het terrein van de voormalige Willem I kazerne in Den Bosch moet volgend jaar de School van de Toekomst zijn deuren openen. Na de zomer wordt gestart met de bouw van de school, een initiatief van het Koning Willem I College.

Volgens de plannenmakers is de School van de Toekomst een veelzijdig project, waarbij niet alleen wordt gekeken naar toekomstige onderwijsvormen, maar ook naar de inrichting van de gebouwen. Zo zal de school kunnen beschikken over ATM-aansluitingen. Bijzondere aandacht wordt geschonken aan de inzet van IT en telecommunicatie bij het lesgeven. Bijvoorbeeld vanvirtual reality-technieken.
De verwachtingen van de initiatiefnemers, die door Chriet Titulaer worden geadviseerd, zijn hooggespannen. Zij denken tienduizenden bezoekers per jaar te kunnen trekken. Ondermeer door het organiseren van rondleidingen, symposia en congressen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.