Medische vraagbaak op Internet gezet

Het Rotterdamse multimedia-bureau IC Interactive Concepts & Productions heeft een Internet-site ingericht die dienst doet als medische vraagbaak.

De site is een initiatief van diverse farmaceutische bedrijven en bestemd voor gebruikers van op recept verkrijgbare geneesmiddelen, voor patiënten en kopers van zogenaamde OTC-geneesmiddelen. De Medische Vraagbaak Internet staat onder redactie van specialisten en huisartsen.
De farmaceutische bedrijven willen met deze site een informatiebron creëren voor consumenten die bevestiging zoeken van adviezen die zij vanuit de medische professie hebben gekregen. Veel patiënten hebben na het bezoek aan een arts, nog behoefte aan informatie over aandoeningen, leefregels en bijwerkingen van medicijnen. De vraagbaak over veel voorkomende aandoeningen van het menselijk lichaam bevat meerdere zoekstructuren. Het adres is:http://www.bit-ic.nl/vraagbaak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.