Trendsoft richt zich op Oracle

Als uitvloeisel van een onlangs afgesloten business partner-overeenkomst gaat Trendsoft trainingen verzorgen in het gebruik van Oracle-produkten en -tools, zoals Designer/2000.

Trendsoft, sinds kort gevestigd in Zeist, is van origine een softwarehuis dat zich volledig richtte op de Progress-omgeving. Daarvoor ontwikkelde de onderneming een eigen ontwikkelomgeving Trend5. Vorig jaar won golfkartonfabriek Vandra de IT-Award met een in Trend5 ontwikkelde toepassing. Inmiddels is de verdere ontwikkeling van Trend5 gestaakt. Als redenen worden opgegeven de gewijzigde opvattingen over software-ontwikkeling, de hoge kosten en de onvoldoende groeimogelijkheden in de Progress-markt.
De business partner-overeenkomst die Trendsoft - twee jaar geleden overgenomen door Roccade - met Oracle heeft gesloten is een uitvloeisel van het beleid om het kennisterrein te vergroten. De opleidingen die Trendsoft gaat verzorgen richten zich met name op software-ontwikkelaars die in Oracle applicaties willen gaan bouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.