KPMG Systems partner Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet Software, leverancier van standaard applicatiesoftware voor client/server- en mainframe-omgevingen, heeft KPMG Systems benoemd tot preferred consulting partner.

Dit partnership geldt voor de implementatie en de projectbegeleiding van de Smartstream client/server-systemen van Dun & Bradstreet. Deze systemen zijn bedoeld voor financieel/personeelsmanagement, produktie, logistiek endecision support.
KPMG Systems maakt deel uit van KPMG Management Consulting. De expertise en reputatie van dit bedrijf op het gebied vanbusiness process re-engineering en de ervaring met het implementeren van Smartstream gaven de doorslag bij de keuze. Het partnership hoort bij de strategie van Dun & Bradstreet Software om wereldwijd samenwerkingsverbanden te realiseren met consultancy-organisaties. Dit soort organisaties is bedreven in het vertalen van klantsituaties naar een juiste implementatie van onze Smartstream-software, zo heeft Dun & Bradstreet ervaren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.