Quaker Chemical besteedt IT uit aan CSC

Quaker Chemical Europe, leverancier van specialistische chemische produkten, heeft het beheer van zijn computerinfrastructuur en desktop-services uitbesteed aan CSC. Het gaat om ondersteuning van de in Europa over zes locaties verspreide gebruikers.

De Europese overeenkomst, met een looptijd van tien jaar, is een voorloper van een wereldwijd IT-outsourcing contract met CSC. De waarde ervan zal enkele tientallen miljoenen guldens bedragen.
"Onze IT-medewerkers besteden nog teveel tijd aan brandjes blussen, overal in Europa," vertelt Ad Vos, hoofd informatievoorziening en logistiek van Quaker Chemical. "Dit wordt veroorzaakt door acquisities uit het verleden, waardoor wij beschikken over verschillende - technisch niet vergelijkbare - oplossingen. We hebben CSC nu ingeschakeld om een betrouwbare gestandaardiseerde omgeving te realiseren, waarin iedereen op dezelfde manier werkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.