NVP/RCC Scriptieprijs zonder winnaar

De NVP/RCC Scriptieprijs heeft dit jaar geen hoofdprijzen opgeleverd. Wel heeft de jury drie aanmoedigingsprijzen toegekend.

De Scriptieprijs, een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid (NVP) en RCC, heeft als doel "zowel ontwikkelingen op het gebied van personele informatievoorziening als het probleemoplossend denken onder studenten te bevorderen".
Van de zeventien inzendingen werden uiteindelijk vijf scripties doorgestuurd naar de jury, die onder leiding stond van prof. dr A. W.M. Teulings. De jury meende dat geen enkele scriptie voldeed aan de gestelde criteria op het gebied van leesbaarheid, theoretische achtergrond en praktische toepasbaarheid en besloot daarom geen hoofdprijs toe te kennen. Wel werden drie scripties beloond met een aanmoedigingsprijs van vijfhonderd gulden. De initiatiefnemers willen de Scriptieprijs, die dit jaar voor het eerst werd ingesteld, continueren. Bekeken wordt of de criteria moeten worden bijgesteld en op welke wijze de promotionele activiteiten kunnen worden verbeterd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.