Multimediale cursus voor PTT-operators

Operators van PTT Telecom die collect-calls en Scope-gesprekken behandelen, worden voortaan met een multimedia-cursus opgeleid. Het multimediaal trainingsprogramma dat de afdeling Nederland Direct van PTT Telecom en het Wageningse bedrijf Stoas hebben ontwikkeld, is opgebouwd uit verschillende onderdelen.

Een audiovisuele presentatie geeft een beeld van Koninklijke PTT Nederland en van het werk bij Nederland Direct. Daarna volgt een oefening om de basisvaardigheden aan te leren.
Het gebruik van audio in een computersimulatie maakt een realistische nabootsing van de werksituatie mogelijk. In de praktijksimulatie moet de cursist verschillende aanvragen afhandelen. Bij fouten stuurt het programma bij. In een afsluitende test behandelt de cursist een aantal aanvragen geheel zelfstandig af. Dit computer-gebaseerd trainingsprogramma vervangt het traditionele klassikale onderwijs. Volgens PTT Telecom wordt de opleidingsduur sterk gereduceerd en is het aantal trainersuren met 60 procent teruggebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.