Managed hosting door True

Multimediale cursus voor PTT-operators

 

Operators van PTT Telecom die collect-calls en Scope-gesprekken behandelen, worden voortaan met een multimedia-cursus opgeleid. Het multimediaal trainingsprogramma dat de afdeling Nederland Direct van PTT Telecom en het Wageningse bedrijf Stoas hebben ontwikkeld, is opgebouwd uit verschillende onderdelen.

Een audiovisuele presentatie geeft een beeld van Koninklijke PTT Nederland en van het werk bij Nederland Direct. Daarna volgt een oefening om de basisvaardigheden aan te leren.
Het gebruik van audio in een computersimulatie maakt een realistische nabootsing van de werksituatie mogelijk. In de praktijksimulatie moet de cursist verschillende aanvragen afhandelen. Bij fouten stuurt het programma bij. In een afsluitende test behandelt de cursist een aantal aanvragen geheel zelfstandig af. Dit computer-gebaseerd trainingsprogramma vervangt het traditionele klassikale onderwijs. Volgens PTT Telecom wordt de opleidingsduur sterk gereduceerd en is het aantal trainersuren met 60 procent teruggebracht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/203861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×