Topmensen breken het hoofd over Internet

Op 9 september zullen de chief executive officers van Digital, IBM, Microsoft, Oracle, PTT Telecom, Sun, Tandem, World Access en World Online in een paneldiscussie vertellen, hoe zij de ontwikkeling van het Internet zien.

Als opening van de beurs Internet in Business, die op 11 en 12 september in de Utrechtse jaarbeurs plaatsvindt, worden Nederland en de Verenigde Staten met elkaar vergeleken - voor wat betreft het Internet.
De organisator spreekt van 'demonstratie en informatiedagen' met het doel zakelijke gebruikers in te lichten over actuele Internet-toepassingen op het gebied van inkoop, produktie en marketing.
Tijdens Internet in Business loopt ook een seminarprogramma, ondermeer over Internet en intranet. In een persverklaring zegt de beursorganisator te rekenen op tussen de 8 en 10.000 bezoekers. Meer inlichtingen ophttp://www.iib96.bde.nl/.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.