Kohnstamm wil meer projecten OL2000

Het programma Overheidsloket 2000 (OL2000) heeft bij gemeenten en bedrijven zoveel activiteit gegenereerd, dat het ministerie van Binnenlandse Zaken denkt aan nieuwe rondes pilot- projecten.

Dat kondigt staatssecretaris Kohnstamm aan in een voortgangsrapportage aan de Tweede Kamer over de uitvoering van zijn vorig jaar uitgebrachte nota 'Terug naar de toekomst' (Bios-3).
In juni heeft BiZa vijftien gemeenten aangewezen die met steun van het Programmabureau OL2000 en in samenwerking met bedrijven pilots uitvoeren rond drie thema's. De interesse daarvoor was overweldigend: ruim honderd gemeenten en zeventig bedrijven zijn in beweging gekomen. In september worden de pilots op een 'kick- off bijeenkomst' gepresenteerd. Kohnstamm streeft naar verbreding van deze ontwikkeling naar een betere dienstverlening zowel door meer gemeenten te mobiliseren als door meer thema's aan te pakken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.