Koersinformatie op Internet

Binnen afzienbare tijd start de EOE-Optiebeurs met een eigen web-site op Internet, met actuele koersinformatie als belangrijkste ingrediënt. De optiebeurs publiceert ook het verloop van de koersen van de meest verhandelde fondsen in grafiekvorm.

Verder zet de beurs ieder kwartier een lijst van de sterkste stijgers en dalers op het Net. Behalve dit soort actuele koersinformatie verschijnt twee maal per dag een stemmingsverslag op de web-site en wordt de gebruiker wegwijs gemaakt op de beursvloer.
Naast de web-pagina's van de optiebeurs zijn er andere 'beurs-sites' op het Net te vinden. Zo beheert de Amsterdamse effectenbeurs de siteFinanceweb. Ook hier is koersinformatie op te vragen. Bovendien laat Financewebreal timehet verloop van de Amsterdamse EOE-index (AEX) zien. Het bedrijf Beursmedia is bij de opzet van de web-site betrokken. In Beursmedia nemen uitgever Wegener en dochter Beursdata van de Amsterdamse Effectenbeurs deel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.