Kodak micrografeert voor Rabobank

Rabofacet, de facilitaire organisatie van de Rabobank, heeft haar documentconversie definitief uitbesteed aan Kodak Imaging Services. De hiervoor getekende overeenkomst is een formele bevestiging van een sinds januari 1996 bestaande situatie.

Sindsdien verzorgt Kodak de microverfilming van documenten van het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Dat zijn zo'n anderhalf miljoen documenten op jaarbasis. Verder zorgt Kodak voor de ontwikkeling en de nabewerking van de microfilms van de aangesloten Rabobanken in het land.
De Rabobank besloot tot uitbesteding omdat de kosten van het in eigen huis uitvoeren van micrografie te hoog waren. Omdat het hierbij gaat om bedrijfskritische documenten, zoals het op microfilm vastleggen van cheques, stelde de bank hoge eisen aan het bedrijf dat de micrografie zou gaan overnemen. Kwaliteit, beveiliging en vertrouwelijke behandeling moesten gewaarborgd kunnen worden. Uiteindelijk bleek Kodak hieraan het beste te voldoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.