Ritmeester kiest Mfg/Pro van Largotim

Sigarenfabrikant Ritmeester gaat zijn produktielogistiek automatiseren met het systeem Mfg/Pro. In verband hiermee sloot het Veenendaalse bedrijf onlangs een contract met Mfg/Pro-distributeur Largotim uit Nieuwegein.

Mfg/Pro wordt geïnstalleerd op een Novell-netwerk waarin ongeveer 35 PC's zijn opgenomen. Largotim en Ritmeester verwachten dat het systeem binnen negen maanden volledig operationeel zal zijn.
In het selectieproces, dat ongeveer een half jaar in beslag nam, stelde Ritmeester een aantal criteria centraal. Een belangrijke voorwaarde was de mogelijkheid de vrij zware applicatie op een PC-netwerk te kunnen gebruiken. Daarnaast moest het aan te schaffen systeem in verschillende talen en met eenmulti-site/multi-companyaanpak ondersteund kunnen worden. Ritmeester maakt deel uit van de Zwitserse Burger Gruppe, waarbij tevens Zwitserse en Duitse sigarenfabrieken horen. Deze willen eventueel ook gebruikmaken van zo'n logistiek systeem. Uiteindelijk voldeden Mfg/Pro en Largotim het meest aan de eisen die Ritmeester stelde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-08-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.