Managed hosting door True

Ritmeester kiest Mfg/Pro van Largotim

 

Sigarenfabrikant Ritmeester gaat zijn produktielogistiek automatiseren met het systeem Mfg/Pro. In verband hiermee sloot het Veenendaalse bedrijf onlangs een contract met Mfg/Pro-distributeur Largotim uit Nieuwegein.

Mfg/Pro wordt geïnstalleerd op een Novell-netwerk waarin ongeveer 35 PC's zijn opgenomen. Largotim en Ritmeester verwachten dat het systeem binnen negen maanden volledig operationeel zal zijn.
In het selectieproces, dat ongeveer een half jaar in beslag nam, stelde Ritmeester een aantal criteria centraal. Een belangrijke voorwaarde was de mogelijkheid de vrij zware applicatie op een PC-netwerk te kunnen gebruiken. Daarnaast moest het aan te schaffen systeem in verschillende talen en met eenmulti-site/multi-companyaanpak ondersteund kunnen worden. Ritmeester maakt deel uit van de Zwitserse Burger Gruppe, waarbij tevens Zwitserse en Duitse sigarenfabrieken horen. Deze willen eventueel ook gebruikmaken van zo'n logistiek systeem. Uiteindelijk voldeden Mfg/Pro en Largotim het meest aan de eisen die Ritmeester stelde.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/204069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×