Netsay-prijsvraag over leven in 2007

De Commissie van Advies inzake Post en Telecommunicatie (Capt) organiseert een essay-prijsvraag op Internet: een zogeheten Netsay-prijsvraag. Capt, onderdeel van de Raad voor Verkeer en Waterstaat, is het project 'Informatiemaatschappij in 2007' gestart.

In het kader van dit project is de Netsay-prijsvraag uitgeschreven. De centrale vraag waarop een antwoord moet worden gegeven is: 'Hoe zullen leven, werken en leren in 2007 anders zijn, na de realisatie van de elektronische snelweg?'.
Tot 14 september kunnen voorstellen worden ingediend bij de Capt-site (http://www.worldonline.nl/capt/). Een jury onder leiding van professor Van Cuilenburg, hoogleraar Communicatie, selecteert 25 personen die in staat worden gesteld een Netsay te maken. Op 5 december wordt een winnaar gekozen die een, al dan niet virtuele, studiereis wint ter waarde van 7500 gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.