Opleidingscentrum Tulip lid van Itta

Het opleidingsinstituut van Tulip is deelnemer geworden van de Information Technology Training Association (Itta). Itta stelt zich ten doel de IT-opleidingsmarkt verder te professionaliseren.

Het Tulip Computers Education Center zegt het eerste Nederlandse opleidingsinstituut te zijn dat lid is geworden van Itta, een initiatief van zo'n vijfhonderd gecertificeerde opleidingscentra zoals Novell Authorized Education Centers (Naec) en Microsoft Authorized Technical Education Centers (Atec).
Volgens Tulip wordt het belang van Itta in Amerika hoog ingeschat door deelnemers, overheid en leveranciers van hard- en softwareprodukten. Het doel van de associatie is om zowel kennisoverdracht tussen de deelnemers als onderzoek in de opleidingsmarkt te stimuleren en onderzoeksgegevens aan de deelnemers beschikbaar te stellen. In Europa zijn momenteel drie instituten bij de Itta aangesloten. Het Tulip Computers Education Center heeft het initiatief genomen om een Europese tak van de Itta op te richten. Er is contact gezocht met enkele instituten in Zweden en Engeland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.