Interactieve folders via e-mail versturen

De jonge hoofdstedelijke onderneming Digiflyer Europe heeft een software-pakket op de markt gebracht, waarmee de gebruiker een interactieve multimedia-brochure kan samenstellen. Met Digiflyer Designer Studio kunnen 'flyers' per e-mail worden verstuurd aan relaties, klanten en medewerkers van het eigen bedrijf.

Aan de elektronische post zijn foto's, andere afbeeldingen en zelfs geluidsfragmenten toe te voegen, zonder dat in Html hoeft te worden geprogrammeerd. De initiatiefnemers achter Digiflyer zijn afkomstig van de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Ze werken samen met studenten aan de Technische Universiteit Delft, die een speciale compressietechniek hebben bedacht. De ontvanger van de elektronisch binnengekomen folder kan alles bekijken en beluisteren met de Digiflyer Player. Dit programma dat weinig geheugen inneemt, is gratis via Internet in te laden (http://www.digiflyer.nl).
Tijn Hoekstra en Sander Voerman, de drijvende krachten achter Digiflyer, denken de software vooral te kunnen verkopen aan marketing- en verkoopgerichte organisaties. Die hoeven voortaan geen grote voorraden folders meer in huis te hebben. De Digiflyer is digitaal en dus eenvoudig te kopiëren. Het digitale karakter heeft bovendien als voordeel dat de inhoud van de folder snel kan worden aangepast, bijvoorbeeld met het oog op prijswijzigingen. Het pakket gaat een kleine duizend gulden kosten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.