2000-oplossing Techforce slaat aan

Het Nederlandse automatiseringsbedrijf Techforce heeft een miljoenencontract gesloten met het Amerikaanse bedrijf Compuware. Het Hoofddorpse bedrijf heeft de Cosmos 2000-technologie ontwikkeld, waarmee het aanpassen van software aan de eeuwwisseling op fabrieksmatige wijze kan gebeuren.

Met deze technologie hopen Techforce en Compuware in de komende jaren zeer grote aantallen programma's geschikt te maken voor na 31 december 1999. Ongeveer 90 procent van de computersoftware heeft namelijk moeite met het jaar 2000.
De markt voor software-onderhoud krijgt een enorme stimulans van deze problematiek. Cosmos-technologie gaat de basis vormen voor de tientallen software 'onderhoudsfabrieken', die Compuware over de hele wereld heeft.
Techforce kan deze fabrieken ondersteunen via online-telecommunicatieverbindingen. Daartoe wordt een centrum in Ierland geopend, waar in eerste instantie 25 mensen gaan werken. Dankzij de samenwerking met Compuware heeft Techforce nu toegang tot de Amerikaanse en Zuidoostaziatische markt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.