Managed hosting door True

Intuit komt naar Europa

Intuit, het bedrijf dat Microsoft om 'anti trust'-redenen niet mocht kopen, komt naar Europa. De Amerikaanse fabrikant van financiële software heeft daartoe met het European Technology Fund (ETF) uit Zwitserland een samenwerkingsverband gesloten.

Deze alliantie opereert onder de naam Intuit Services Europe (ISE) en moet de plannen van Intuit voor 'on line' bankieren in Europa vormgeven. Men wil ook in de Benelux actief worden. Intuit biedt banken en andere financiële instellingen de mogelijkheid online-bankdiensten te beginnen. Dankzij de software zijn de cliënten van deze aanbieders te verbinden met deze elektronische bankdiensten.
Het bedrijf wil ook de ontwikkeling van een raamwerk coördineren voor de uitwisseling van financiële data via Internet. Het gaat om gegevens van consumenten en kleinere ondernemingen.
Dit raamwerk dat Openexchange heet, is een geïntegreerde verzameling van specificaties en protocollen die kunnen worden gebruikt door aanbieders van financiële diensten voor de communicatie via het Web.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.