Multihouse zoekt koper voor EQ

Multihouse stopt met de verdere ontwikkeling van het softwarepakket EQ. Deze applicatie voor financiële administraties is geschreven op basis van een oude versie van de Oracle-database.

Volgens Roel Geers van Multihouse zijn de investeringen om EQ geschikt te maken voor nieuwere versies van Oracle te hoog en bovendien niet in lijn met de nieuwe bedrijfsstrategie.
In Nederland worden zo'n 25 klanten de dupe van deze beslissing van het Goudse concern. In België gaat het om nog eens 18 klanten. Geers belooft overigens het pakket voorlopig nog te blijven ontdoen van kleine fouten. "Specifieke aanpassingen en uitbreidingen hoeven echter niet meer verwacht te worden." Desgevraagd bevestigt hij dat Multihouse het pakket - indien hiervoor belangstelling bestaat bij andere leveranciers - best wil verkopen. Tot op heden is echter nog geen koper gevonden.
EQ wordt vooral gebruikt door middelgrote organisaties, zowel in de commerciële als in de ambtelijke sector. Voorbeelden van gebruikers zijn de Technische Universiteit van Twente en het opleidingsinstituut VEV te Amersfoort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.