IT-taken KSG over naar EDS

De Koninklijke Schelde Groep (KSG), actief op het gebied van industriële constructies, scheepsbouw, energie- en milieusystemen en machinebouw, besteedt zijn automatisering uit aan EDS.

In het kader van het verbeteringsproject KSG Voorbij 2000 zal EDS tevens projecten uitvoeren om de technische informatie-infrastructuur van KSG te verbeteren. Van KSG zullen 33 IT-medewerkers naar EDS overstappen.
Doelstelling van KSG is om de automatiseringsactiviteiten efficiënter te maken en het rendement ervan te verhogen. Volgens R.C. van den Heuvel, voorzitter Raad van Bestuur van KSG, beschouwt zijn bedrijf informatie als vijfde produktiefactor. "De technische uitvoering van informatietechnologie is voor ons echter geen kernactiviteit. Het moet wel een essentiële bijdrage leveren aan de huidige en de nieuwe bedrijfsprocessen, om meer concurrerend in de markt te worden. EDS biedt de mogelijkheden om kostenreducties en produktiviteitsverbeteringen te realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.