Jan Baan weer aan het roer bij Cordys

Loek van den Boog, de huidige topman van het Puttense softwarebedrijf Cordys, geeft het stokje weer terug aan oprichter Jan Baan, die daarnaast ook executive chairman van het bedrijf blijft.

Van den Boog kreeg een jaar lang de touwtjes in handen om wijzigingen binnen het bedrijf door te voeren. Jan Baan deed daarvoor tijdelijk een stapje opzij. Per 1 augustus krijgt Wim Heijting de taak van president en chief operating officer (coo). Baan zal als ceo de strategische richting van het bedrijf verder bepalen en Heijting neemt de operationele eindverantwoordelijkheid van Van den Boog over. De nieuwe coo was de afgelopen tijd al nauw betrokken bij Cordys in de rol van extern adviseur binnen de financieringsronde die resulteerde in de recente investering door Argonaut van vijftig miljoen euro.

"De werkrelatie met Wim Heijting is al zeventien jaar oud", zegt Jan Baan. "Tijdens de afgelopen jaren hebben we bewezen als team de juiste aanvulling op elkaar te vormen." "Met zijn ervaring en expertise was Loek (van den Boog, red.) voor deze organisatie de juiste man op de juiste plek. Jan Baan en ik kunnen ons nu volledig richten op het verder uitbouwen van het bedrijf", vult Heijting aan.

Van den Boog wist het afgelopen jaar een sterk salesteam op te bouwen en zijn go-to-marketstrategie en een verbeterde planning en uitvoering resulteerden in versnelde omzetgroei. Hij blijft op informele basis aan Cordys verbonden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-09T10:28:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.