A-Line distribueert Silicon Graphics

A-Line Technologies heeft een distributiecontract getekend met Silicon Graphics Nederland. Dit contract biedt A-Line de mogelijkheid Silicon Graphics-systemen te leveren aan daarvoor geautoriseerde verkopers.

Ook verzorgt het bedrijf, samen met de zusterorganisatie Data Services, onderhoud-, installatie- en configuratiediensten. Silicon Graphics wil met deze nieuwe distributeur een aantal doelgroepen beter bereiken, waaronder Internet-aanbieders en verkopers van server-systemen.
A-Line richt zich in het bijzonder op produkten van Silicon Graphics die bedoeld zijn voor Internet en intranet en denew world data-markt. Zo heeft Silicon Graphics in Webforce een produktlijn van server- enauthor-produkten voor Internet en intranet. A-Line vult dit aanbod aan met Netscape en diverse netwerk- en communicatieprodukten die het bedrijf eveneens distribueert. Voor denew world data heeft Silicon een reeks van server-systemen ontwikkeld die vooral bedoeld zijn voor de file/print-, database- en mediaserver-markt. A-Line voegt hier de produkten Media Base en Syntax Tas aan toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.