Landis wordt Novell-distributeur

Novell heeft een nieuwe distributeur in de arm genomen. Het gaat om Landis, een importeur annex distributeur van netwerk-, telecom- en Internet-produkten. Bij de keuze heeft de ervaring die Landis heeft met het distribueren van intranet- en Internet-produkten, een doorslaggevende rol gespeeld.

Een van de speerpunten van Novell is namelijk de afzetbevordering van de Groupwise en webserver-toepassingen binnen intranetten. Bovendien verwachten beide partijen door de samenwerking de telecom-markt beter te kunnen benaderen. Zo zijn de produkten van Callware Technologies, waarmee Landis een distributiecontract heeft, geïntegreerd in Novells Groupwise. Ook kunnenvoice adapters van Rhetorex, een andere produktlijn van Landis, worden gebruikt om verbindingen te bieden tussen telefooncentrales en op Novell Netware gebaseerdevoicemail-systemen.
Verder is overeengekomen dat Landis nieuwe produkten van Novell op de Benelux-markt introduceert. In eerste instantie draait het om Green River, het nieuwe besturingssysteem van Groupwise en om nieuwe versies van dit Novell-produkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.