ICL bouwt systeem voor vliegveld Dubai

Dubai International Airport heeft het eerste gedeelte van een nieuw incheck-systeem voor passagiers in gebruik genomen. Het systeem is ontworpen door ICL Travel Systems, een ICL-onderdeel uit Maarssen.

Opdrachtgever is Dnata, dehandling agent die verantwoordelijk is voor de passagiersafhandeling van het vliegveld van Dubai. De waarde van de opdracht ligt op 1,5 miljoen gulden.
Dubai Airport wil een geïntegreerd systeem voor het inchecken van de passagiers, de afhandeling van de bagage en de communicatie met de vertrek- en reserveringssystemen van Emirates Airline en andere vliegtuigmaatschappijen die Dubai aandoen. De opdracht voor het bouwen van zo'n systeem werd aan ICL verstrekt vanwege de ervaring van dit bedrijf met automatiseringsprojecten in de reiswereld.
ICL heeft voor het incheck-systeem eencommon language interface ontwikkeld. Deze interface vertaalt automatisch de bagage- en passagiersgegevens naar één taal die voor alle vliegtuigmaatschappijen begrijpelijk is. Ongeacht de uiteenlopende computeromgevingen en protocollen die worden gehanteerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.