Managed hosting door True

ICL bouwt systeem voor vliegveld Dubai

 

Dubai International Airport heeft het eerste gedeelte van een nieuw incheck-systeem voor passagiers in gebruik genomen. Het systeem is ontworpen door ICL Travel Systems, een ICL-onderdeel uit Maarssen.

Opdrachtgever is Dnata, dehandling agent die verantwoordelijk is voor de passagiersafhandeling van het vliegveld van Dubai. De waarde van de opdracht ligt op 1,5 miljoen gulden.
Dubai Airport wil een geïntegreerd systeem voor het inchecken van de passagiers, de afhandeling van de bagage en de communicatie met de vertrek- en reserveringssystemen van Emirates Airline en andere vliegtuigmaatschappijen die Dubai aandoen. De opdracht voor het bouwen van zo'n systeem werd aan ICL verstrekt vanwege de ervaring van dit bedrijf met automatiseringsprojecten in de reiswereld.
ICL heeft voor het incheck-systeem eencommon language interface ontwikkeld. Deze interface vertaalt automatisch de bagage- en passagiersgegevens naar één taal die voor alle vliegtuigmaatschappijen begrijpelijk is. Ongeacht de uiteenlopende computeromgevingen en protocollen die worden gehanteerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/204341). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.