Rad-game voor studenten in Jaarbeurs

Informatica-studenten in het hoger beroepsonderwijs en aan de universiteit kunnen op woendsdagochtend 30 oktober deelnemen aan de Workshop Rapid Application Development.

Rad is een moderne methode om snel informatiesystemen op te leveren. Tijdens deze workshop, die wordt geleid door advieseurs van Consultdata, worden de mogelijkheden van deze aanpak verkend. Doel is teamverband een studentenchip card te ontwikkelen. Alle partijen die van belang zijn voor het maken en ondersteunen van deze card krijgen een rol in de workshop.
Met behulp van de zogenaamde metaplan-techniek wordt getracht snel tot informatie-uitwisseling te komen en de specificatie van een chipcard-informatiesysteem te bepalen. Aan de workshop kunnen vier groepen van 25 studenten deelnemen. De studenten moeten bij voorkeur in het laatste jaar van hun informatica-opleiding zitten. De workshop wordt gehouden tijdens de vakbeurs Software Automation 1996. Een beurs waar leveranciers van systeem- en ontwikkelsoftware de nieuwste hulpmiddelen voor professionele automatiseerders tonen. Deelnemers aan de workshop krijgen na afloop toegang tot deze vakbeurs. Voor inlichtingen of aanvraagformulieren bel Gerda Mouw, telefoon: 020 - 4875.413 of mailcomputable@bpa.nl.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.