Tijdelijke verlaging Isdn-tarieven

PTT Telecom heeft zijn Isdn-tarieven tot aan het eind van het jaar verlaagd. Wordt in deze periode de bestaande analoge telefoonaansluiting ingeruild voor een Isdn2-aansluiting, dan zijn daaraan geen kosten verbonden.

Ook de starterspakketten zijn in prijs verlaagd. De pakketten maken het mogelijk te profiteren van de hoge transmissiesnelheid van het Isdn (Integrated services digital network).
PTT Telecom probeert met deze actie vooral het midden- en kleinbedrijf over de streep te trekken. Volgens het telecommunicatiebedrijf groeit het aantal gebruikers van dit digitale netwerk snel. Op dit moment zijn er ruim 60.000 aansluitingen gerealiseerd. Isdn biedt de mogelijkheid grote hoeveelheden data te verzenden tegen, volgens PTT Telecom, relatief lage kosten. Netwerkkoppelingen, filetransfer en Internetten zijn veel gebruikte toepassingen. De communicatie met Internet verloopt via Isdn vier tot vijf keer sneller dan met het gemiddelde analoog ingestelde modem. Ook kan de gebruiker gelijktijdig telefoneren en faxen, of bellen en surfen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.