City on Line zoekt partners

Wegener Arcade en de VNU Dagbladengroep willen hun gezamenlijke Internet-project 'City on Line' ook aan andere uitgevers aanbieden. Het concept waarbij de functie van de regionale krant wordt uitgebreid met de mogelijkheden die Internet biedt, leent zich voor franchising.

De initiatiefnemers proberen deze opzet nu ook te slijten aan uitgevers die een bepaalde streek in handen hebben. Voorbeelden zijn het Telegraaf-concern in Noord-Holland en de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC).
Het project waarin aardig wat geld is gestoken, dient zich op den duur zelf te bedruipen. De inkomsten moeten komen van franchisenemers, adverteerders en allerlei diensten. Voor het publiek is 'City on Line' gratis. De consument kan langs deze weg gemakkelijk toegang krijgen tot de eigen regionale digitale stad. Vorige week woensdag begon het eerste experiment in Utrecht. Daarna volgt Tilburg. De bezoekers aan de 'site' krijgen niet alleen informatie over stad en streek, maar kunnen ook onderling informatie uitwisselen.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-01T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.