Cap Volmac neemt Suaa over van Surf

Cap Volmac heeft zowel het personeel als de activiteiten van de Stichting Universitaire Administratieve Automatisering (Suaa) overgenomen van Surf.

Suaa werkt in consortiumverband met Stichting Surf en zes universiteiten aan nieuwbouw van het Studenten Informatie Systeem (Isis). Het project bleek te omvangrijk om op eigen kracht te voltooien. De moederorganisatie Surf besloot de activiteiten over te dragen aan een derde partij om de continuïteit van de applicaties en dienstverlening zeker te stellen.
Cap Volmac heeft zich bereid verklaard alle activiteiten en verplichtingen van Suaa over te nemen en na te komen. Dat geldt niet alleen voor de bouw en het onderhoud van het nieuwe informatiesysteem voor universiteiten en hoge scholen, maar ook voor de overige activiteiten, zoals het organiseren van conferenties op het gebied van studenten-, studie- en personeelsadministraties en -financiën. Voor Cap Volmac betekent de overname een versterking van haar positie in de onderwijssector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-07T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.