Nieuw 'wan' Moret Ernst & Young

Global One Nederland en Net maken bekend dat zij het communicatienet voor spraak en data van Moret Ernst & Young zullen opwaarderen met het multiservice Idnx-platform van Net.

De opdracht, met een waarde van naar schatting 1,7 miljoen gulden, bestaat uit de levering van het multiservice Idnx-netwerk (met 17 nodes), frame relay- en Isdn-verbindingen met alle Nederlandse vestigingen, en verbindingen met het internationale netwerk van Ernst & Young via Global One'smanaged bandwith services.
Het accountantskantoor beschikte over een beperkt aantal Cisco-routers en lease-lijnen, maar had nog geen backbone-netwerk. Voor spraakcommunicatie wilde de firma van haar analoge PBX-en overstappen op digitale technologie, om vervolgens alle internationale telefoongesprekken via Global One te laten verlopen, en niet meer via het publieke telefoonnet. Over het nieuwe wan (wide area network) wil Moret Ernst & Young ook bedrijfstoepassingen en databases verspreiden. Op deze manier hoopt het bureau kosten te kunnen besparen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.