Infoproducts werkt samen met Pdf

Pdf Computer Services en Infoproducts hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Vanaf nu is Pdf verantwoordelijk voor de leveranties en diensten op het gebied van Apple Macintosh, die Infoproducts tot nu toe zelf behartigde.

Pdf rekent als Apple-dealer de grafische industrie tot zijn grootste klant. PC-leverancier Infoproducts levert vooral IBM- en HP-machines en was tot nu toe niet vertegenwoordigd op de Apple-markt. Pdf bestaat nog maar twee jaar, maar is inmiddels een van de grotere Apple-centra van Nederland. Volgens algemeen directeur Laurens van Hoorn zijn er steeds meer bedrijven diecross platform werken. "Dat wil zeggen dat zij zowel met Intel als met Mac's werken. Ook zulke bedrijven moeten volledige ondersteuning kunnen krijgen.One-stop shopping is daarbij het 'toverwoord'. De samenwerking met Infoproducts past in dit plaatje. Waar nodig kunnen we elkaar aanvullen bij klanten die een gemengd machinepark hebben. Het voordeel voor zo'n klant is dat hij voor al de werkplekautomatisering één aanspreekpunt heeft voor al zijn vragen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.