Sociale Dienst van de Toekomst

Bij het Kantoor van de Toekomst in Den Bosch is vorige week de Sociale Dienst van de Toekomst van start gegaan. Een dertigtal bedrijven toont er (prototypen van) produkten en diensten die de veranderingen bij de GSD'en moeten ondersteunen.

De Sociale Dienst van de Toekomst is een initiatief van de Stichting LVO (Landelijke Veranderingsorganisatie), die de GSD'en in hun ontwikkeling begeleiden. Bij de diensten werken zo'n 20.000 mensen. Zij kunnen in Den Bosch rondleidingen, workshops en congressen bezoeken. "De Sociale Dienst van de Toekomst is een broedplaats van ideeën, waar uitvoerders en deskundigen elkaar zullen vinden in de beste oplossingen," aldus LVO-directeur D. Vrauwdêunt.
LVO-voorzitter L. Hermans (commissaris van de koningin in Friesland) zei bij de opening dat Sociale Diensten zich in den Bosch wel mogen 'vergapen', maar zich niet moeten 'blindstaren'. Eerst voor een goede structuur van de uitvoeringsorganisatie zorgen en dan bekijken hoe dat technologisch te ondersteunen, is zijn devies.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.