Managed hosting door True

Triple P wil van 160 mensen af

 

Triple P voert een, volgens De Telegraaf, "zware sanering" uit waardoor 160 van de 750 banen in Nederland zullen verdwijnen. Naar schatting zullen 50 mensen gedwongen ontslag krijgen.

Hoewel van dit nieuws nauwelijks iets in de Amerikaanse pers is terug te vinden, bleef de aandelenkoers van het aan de Nasdaq genoteerde bedrijf niet ongemoeid: voor het eerst daalde het aandeel onder de 4 dollar.
Dit is het voorlopige besluit van een continue neergang sinds het hoogtepunt in de eerste twee maanden van dit jaar, toen het aandeel enige keren de 15 dollar toucheerde.
Als beursgenoteerde onderneming moet Triple P een zekere openheid geven over de gang van zaken. Toch stelde directeur en oprichter Khaleghi Yazdi desgevraagd tegenover het eerder genoemde dagblad dat hij het nieuws liever nog even binnenskamers had willen houden.
De bonden hebben inmiddels het eerste sociale plan voor betrokken medewerkers afgewezen. De aangeboden compensaties zouden minimaal zijn ten opzichte van wat andere bedrijven in dergelijke gevallen aanboden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/204537). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×