TKS Trainingen zelfstandig verder

TKS Trainingen opereert weer zelfstandig binnen de opleidingenmarkt. Begin dit jaar was het bureau overgenomen door Annoeska Winkelaar. Maar gebleken is dat het trainingsinstituut opererend onder de eigen naam slagvaardiger kan inspelen op de steeds veranderende vraag vanuit de automatiseringsmarkt.

Volgens Winkelaar heeft TKS het streven om binnen twee jaar tot de grootste opleidingsinstituten van Nederland te behoren. "Reden waarom wij op dit moment in heel het land nieuwe vestigingen openen. Daarnaast zijn wij bezig om ons dienstenpakket te verbreden."
Het aanbod van TKS, in totaal zo'n 150 opleidingen, richt zich ondermeer op Dos-, Windows- en Novell-applicaties en Internet. De trainingen zijn niet alleen bedoeld om cursisten wegwijs te maken in de techniek, maar ook om hen te wijzen op de implicaties van automatiseringsaspecten voor hun organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.