Internatio-Müller neemt Turnkiek over

Internatio-Müller heeft het automatiseringsbedrijf Turnkiek uit Amersfoort overgenomen. Het Rotterdamse handelsconcern heeft alle aandelen gekocht.

Turnkiek, dat steeds meer als de 'system integrator' werkt in de technische en industriële automatisering, is onderdeel geworden van Imtech, de technische sector van Internatio-Müller. Imtech behoort met bijna 6000 medewerkers tot de grote technische dienstverleners in Nederland. De omzet bedraagt ruim een miljard gulden.
Hoogwaardige engineering en automatisering worden steeds vaker aan specialisten uitbesteed. Naast elektrotechniek en werktuigbouw, de specialisaties van Imtech, is daarbij een steeds belangrijker rol weggelegd voor technische en industriële automatisering. Turnkiek doet projecten en levert IT-diensten aan ondermeer de (petro)chemie en voedingsmiddelen industrie. Ook levert men veel IT-toepassingen ten behoeve van de verkeersinfrastructuur. De groep verwacht dit jaar een omzet van ruim 25 miljoen gulden met 150 medewerkers. Vorig jaar bedroeg de omzet 21 miljoen gulden, het jaar daarvoor 14 miljoen gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.