Congres over trends in IT-professie

Onder de titel 'De Kleren van de Automatiseerder', organiseert Computable op 14 november een exclusief middagcongres voor IT-managers. Na een aantal jaren van recessie zijn goede IT-deskundigen thans méér gewild dan ooit.

De populariteit van de professie kan echter niet verhullen dat zich in de beroepsuitoefening een aantal fundamentele veranderingen voltrekt. De aandachtsgebieden van IT'ers verschuiven - maar in welke richting? Deze vraag staat centraal op het congres op 14 november. Speciaal voor deze bijeenkomst liet Computable een enquête uitvoeren.
De dagelijkse werkelijkheid wordt door een drietal sprekers toegelicht. Paul Baan, mede-oprichter van Baan Company, spreekt over de rol van Nederland als producent van software. IT-strateeg Guus Vreven, werkzaam bij de Rabobank, belicht de veranderingen binnen de professie vanuit het perspectief van een grote afnemer en toepasser van IT. Rob Blans, lid van de raad van bestuur van CMG Nederland, zal de vraag beantwoorden wat de gevolgen van de verschuivingen in de professie zijn voor grote dienstverlenende organisaties in de IT-sector.
Belangstellenden voor dit congres kunnen meer informatie opvragen bij Computable Informatica Training, telefoonnummer 020 4875866.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.