Samenwerking Holland House en O'Pin

Het softwarehuis Holland House heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met O'Pin Systems. Eerstgenoemde is actief op het gebied van open-print-managementsoftware; O'Pin Systems is leverancier van rapportbeheer-oplossingen.

De overeenkomst omvat de wereldwijde distributie en ondersteuning van elkaars produkten Unispool en Reveal. Op deze manier verwachten beide bedrijven hun marktaandeel te kunnen vergroten. Want ondanks de snelle ontwikkelingen rond Internet, zijn het documenten in de vorm van print-output, faxen en e-mail die organisaties nog steeds doorlopend moeten blijven beheren, zo stellen beide bedrijven.
Unispool is hetprintfile-managementsysteem van Holland House. Het verschaft gebruikers toegang tot alle printapparatuur in een netwerk, ongeacht de locatie en de wijze waarop de apparatuur in het netwerk is opgenomen. Unispool is bedoeld voor multiplatform netwerkomgevingen van organisaties waar printmanagement een kritische factor voor de bedrijfsvoering vormt.
Reveal is het elektronisch documentmanagementsysteem van O'Pin. Het voorziet organisaties van gedetailleerde managementinformatie over hun computeroutput. Daardoor krijgen gebruikers meer inzicht in werkstromen, documentbeveiliging en brongebruik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-17T00:00:00.000Z Redactie Computable