World Online en Informix in websites

World Online gebruikt de Universal Server van Informix bij het ontwikkelen van websites voor zijn klanten. Dit is in een strategische samenwerkingsovereenkomst vastgelegd.

Daarbij is ook overeengekomen dat Informix en World Online zich gezamenlijk bezig houden met het ontwikkelen en marketen van database-gerelateerde Internet-oplossingen. Voor Informix past de overeenkomst in het streven om zoveel mogelijk met andere IT-leveranciers samen te werken. Met World Online haalt het bedrijf een partner binnen die over de nodige kennis van Internet-toepassingen beschikt.
World Online beschouwt het produkt Informix als een extra middel om websites te bouwen die een toegevoegde waarde hebben op het www. "Belangrijke elementen zijn", aldus World Online-directeur René Bickel, "het gebruik van multimedia en de koppeling van websites aan bedrijfsdatabases. Informix' databasetechnologie en het beheersysteem voor complexe data van de Universal Server kennen hiervoor ongekende mogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.