Eigen intranet voor accountants

De accountancywereld kan voortaan gebruikmaken van een eigen intranet: Accountnet. Dit initiatief van het Nederlands Instituut Van Registeraccountants (Nivra) en Kluwer is in eerste instantie ontwikkeld als informatienetwerk en beveiligde omgeving om elektronische post te versturen en te ontvangen.

Via landelijke inbelpunten kunnen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot een besloten site. Hiervandaan kunnen ze verdere handelingen verrichten, zoals het raadplegen van databases, het versturen van post en het bezoeken van discussiefora. Accountnet heeft ook nog een via Internet publiek toegankelijke website, waarin algemene accountancy-informatie is opgenomen.
Het intranet voor accountants is gerealiseerd op basis van Microsoft Windows NT Server en diverse andere Microsoft Backoffice-produkten. Accountnet is gesubsidieerd door het ministerie van Economische Zaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.