Techforce slijt Cosmos aan Compuware

Het Hoofddorpse automatiseringsbedrijf Techforce heeft een contract met softwarehuis Compuware afgesloten voor het inzetten van de softwaretool Cosmos. Compuware gebruikt de Cosmos-technologie voor programma-onderhoud in zijn softwarehuizen over de hele wereld.

Techforce ondersteunt deze fabrieken via online telecommunicatieverbindingen en zet hiervoor een supportcentrum op in Ierland.
Met Cosmos kunnen softwareprogramma's tot op de regel ontleed worden, ongeacht de taal waarin het is geprogrammeerd. Dit heeft als voordeel dat complexe systemen eenvoudiger door programmeurs gewijzigd kunnen worden. Techforce heeft ook een specifieke Cosmos 2000-technologie ontwikkeld, met het oog op de 'Jaar 2000-problematiek'. Met Cosmos 2000 kan het aanpassen van software aan de eeuwwisseling fabrieksmatig gebeuren. Ook Compuware gaat van deze technologie gebruikmaken; het bedrijf is marktleider in software-mainframetools.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.