Vier genomineerden Telewerk Prijs

Vier inzendingen zijn genomineerd voor de Nationale Telewerk Prijs '96 en de Telewerk Aspect Prijs. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt. De prijsuitreiking is tevens het startschot voor en hoogtepunt van de Europese Telewerk Week die door de Europese Commissie wordt georganiseerd.

De Nationale Telewerk Prijs is ingesteld om succesvolle telewerkprojecten voor het voetlicht te brengen. Dit jaar waren er vijftien inzendingen. Vier daarvan zijn genomineerd: het ministerie van Economische Zaken, het Telewerkcentrum Lochem, de Hogeschool van Amsterdam en het Algemeen Dagblad.
Economische Zaken is een telewerkproef gestart, waarbij gedurende een half jaar dertien medewerkers gemiddeld één dag per week thuis werken. In het Telecentrum Lochem werken herintredende plattelandsvrouwen in opdracht van bedrijven elders in Nederland. De faculteit Onderwijs en Opvoeding van de Hogeschool van Amsterdam is een telewerk-pilotproject gestart bij een basisschool in de Bijlmer. Bij het Algemeen Dagblad zijn zestig verslaggevers voorzien van een laptop, waarmee zij overal ter wereld en op elk gewenst tijdstip berichten kunnen verzenden en ontvangen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.