De Zaak biedt mkb extra ondersteuning

Het tijdschrift De Zaak, bedoeld voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, breidt zijn dienstverlening aan abonnees drastisch uit. Onder de naam De Zaak Totaal worden ondernemers diverse vormen van ondersteuning geboden.

Dit varieert van het toesturen van een managementsoftwarepakket, elektronische informatie over bedrijfsvoering via Internet, een jaarlijkse beurs (Officetop in de Rai), direct marketing-diensten en een telefonische adviesdienst.
Onderzoek wees uit dat mkb-ondernemers behoefte hadden aan informatie en ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering. Alleen een abonnement op het blad De Zaak was niet toereikend. De uitkomst van het onderzoek bracht uitgeverij Small Business Publishing ertoe het project De Zaak Totaal op te zetten. Zij sloot hiervoor samenwerkingsovereenkomsten met Postbank, PTT Telecom, Compaq, Exact, KN Minolta, World Online en Microsoft. Met het project is een investering van ruim tien miljoen gulden gemoeid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.