Nieuwe afstudeervariant op Hes

Bij een aantal opleidingen aan de Amsterdamse Hogeschool voor Economische Studies (Hes) kan sinds kort gekozen worden voor een differentiatie Management & Informatie (M&I).

Door meer aandacht te schenken aan IT in studies die opleiden tot (financiële) managementfuncties, krijgen toekomstige economische en financiële managers inzicht in de mogelijkheden van IT-toepassingen.
De Hogeschool voor Economische Studies biedt de differentiatie Management & Informatie. Studenten CE, (Commerciële Economie), BV (Bank en Verzekeringen), BE (Bedrijfseconomie), Mer (Management, Economie & Recht), IM (International Management) en EL (Economisch Linguïstisch) besteden 20 procent van hun tijd aan het bestuderen van de mogelijkheden van automatisering.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere informatiemanagement en -analyse, gestructureerd ontwerpen, pakketselectie, technische aspecten, BPR, informatieplanning en projectmanagement. Ook wordt aandacht besteed aan kennistechnologie, multimedia-toepassingen en Sap. Studenten die voor de differentiatie M&I kiezen ontvangen een volwaardig diploma voor hun kernopleiding met daarbij een M&I-certificaat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.