Orion Telematica start Bizzcomm

Orion Telematica, het vroegere GSM Nederland, heeft in Rotterdam een centrum geopend voor geïntegreerde oplossingen op het gebied van telematica en IT. Onder de naam Bizzcomm wordt een nieuwe manier van zakendoen gepresenteerd waarbij de mogelijkheden van telecommunicatie, netwerken en multimedia worden gecombineerd.

Bizzcomm richt zich op de zakelijke markt in Nederland. Men probeert allerlei diensten te bundelen en dit alles in een pakket aan de klant aan te bieden.
De personeelsomvang van Orion is in een half jaar tijd gegroeid van tien naar zeventig medewerkers. Het bedrijf is een voortzetting van GSM Nederland dat vorig jaar zonder succes meedong naar een vergunning voor het tweede mobiele communicatie-net. Orion maakt inmiddels deel uit van TBI Holdings, een concern dat voortkomt uit het Ogem-conglomeraat. Orion kent drie bedrijfseenheden, te weten Netwerken, Media en Telecom. Vorig jaar probeerde Orion een consortium te vormen voor de aanleg van een netwerk ten behoeve van mobiele communicatie volgens de nieuwe DCS-1800 standaard. Ondermeer Deutsche Telekom haakte echter af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.