Multihouse eist genoegdoening

Het conflict tussen het samenwerkingsverband van een aantal nutsbedrijven (SWV) en Multihouse rond het klanteninformatiesysteem Numis-2000 wordt steeds grimmiger. Na de uitspraak van de rechter medio juli dat het SWV zich minimaal tot 20 september aan de eerder gemaakte afspraken moest houden verklaarden de nutsbedrijven in hoger beroep te gaan.

Conform het eerder genoemde vonnis heeft Multihouse het gewraakte systeem - volgens eigen zeggen in overleg met het acceptatieteam van het SWV - opgeleverd. Drie weken later heeft de SWV het pakket alsnog afgekeurd. Multihouse werd hierdoor onaangenaam verrast en stelt dat de nutsbedrijven daarmee de in het voorjaar gemaakte afspraken niet nakomen. De software-ontwikkelaar, die meent nog 2 miljoen gulden van de nutsbedrijven tegoed te hebben, doet nu een beroep op de in het vonnis opgenomen boeteclausule van 100.000 gulden per dag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.