Elektronisch blad Swap2000-actieplan

De Ministeries van Economische Zaken en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen brengen een nieuw tijdschrift op Internet uit: het Swap-magazine (http://www.minez.nl/swap2000).

Het tijdschrift verschijnt elke drie maanden. De uitgave vloeit voort uit Swap2000, het software-actieplan dat de overheid tot het jaar 2000 heeft opgesteld om de positie van Nederland op het gebied van software te versterken.
Op de site zijn antwoorden te vinden op vragen als: welke activiteiten ontplooit de overheid, is er subsidie beschikbaar, welke universiteiten zijn bezig met software-onderzoek dat voor het bedrijfsleven van belang kan zijn, welke mogelijkheden zijn er om een nieuwe buitenlandse markt voor softwarebedrijven te verkennen?
Er is eveneens nieuws op te vinden over ondermeer belastingaftrek voor software-ontwikkeling en Europese regelingen. Het magazine verwijst naar andere software-sites, terwijl de lezer ook kan deelnemen aan een discussie over de toekomst van informatica en over de vraag wat er nodig is op het gebied van onderzoek, kennisuitwisseling en onderwijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.