Managed hosting door True

Elektronisch blad Swap2000-actieplan

 

De Ministeries van Economische Zaken en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen brengen een nieuw tijdschrift op Internet uit: het Swap-magazine (http://www.minez.nl/swap2000).

Het tijdschrift verschijnt elke drie maanden. De uitgave vloeit voort uit Swap2000, het software-actieplan dat de overheid tot het jaar 2000 heeft opgesteld om de positie van Nederland op het gebied van software te versterken.
Op de site zijn antwoorden te vinden op vragen als: welke activiteiten ontplooit de overheid, is er subsidie beschikbaar, welke universiteiten zijn bezig met software-onderzoek dat voor het bedrijfsleven van belang kan zijn, welke mogelijkheden zijn er om een nieuwe buitenlandse markt voor softwarebedrijven te verkennen?
Er is eveneens nieuws op te vinden over ondermeer belastingaftrek voor software-ontwikkeling en Europese regelingen. Het magazine verwijst naar andere software-sites, terwijl de lezer ook kan deelnemen aan een discussie over de toekomst van informatica en over de vraag wat er nodig is op het gebied van onderzoek, kennisuitwisseling en onderwijs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/204865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×